Leg. Kiropraktor Eva Solstrand

Här kan du boka tid för att träffa Leg. Kiropraktor Eva Solstrand.

Fyll i dina kontaktuppgifter samt vad din hund är för ras, ålder och varför du vill boka tid till kiropraktor.

Om det är akut eller om du inte hittar någon tid som passar så kontakta Eva Solstrand på mail info@sportdogacademy.se för att få en tid på hennes egen klinik i Stockholm.

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Skicka
Eva Solstrand har gått den femåriga kiropraktorutbildningen på Skandinaviska kiropraktorhögskolan och är av Socialstyrelsen legitimerad kiropraktor. Eva har under många år jobbat med kiropraktisk behandling och rehab för människor, både på den egna kliniken Solstrands kiropraktik & rehab och även som konsult på Nynäs Rehab Center.
 
Eva har även en specialistutbildning med inriktning på hund- och hästkiropraktik från the International Academy of Veterinary Chiropractic (IAVC) i Tyskland. Utbildningen vid IAVC är öppen för legitimerade veterinärer och kiropraktorer. Utbildningen omfattar teoretiska och praktiska kurser med kiropraktisk och veterinärmedicinsk inriktning.
 
Eva är certifierad av samt medlem i the International Veterinary Chiropractic Association (IVCA). Förbundet strävar efter att hålla en hög kunskapsnivå inom veterinärmedicinskt inriktad kiropraktik bland medlemmarna genom krav på kontinuerlig vidareutbildning samt genom att utföra kvalitetsgranskning av de av förbundet godkända skolorna. Endast legitimerade veterinärer och kiropraktorer med diplomering från någon av de godkända skolorna och med godkänt IVCA-certifieringsprov erbjuds medlemskap i IVCA. I Sverige finns idag endast ett fåtal kiropraktorer och veterinärer som är certifierade inom hund- och hästkiropraktik.
 
Under de senaste åren har Eva gått en vidareutbildning i DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization), som omfattar funktionell rehabilitering och friskvård, på the Prague School of Rehabilitation and Manual Medicine. Utbildningen leds av professor Pavel Kolar PhD PT och professor Alena Kobesova PhD Neurologi MD. Utbildningen är en specialistpåbyggnadsutbildning för legitimerade fysioterapeuter, legitimerade kiropraktorer och legitimerade naprapater och den hålls vid University Hospital Motol, School of Medicine, Charles University i Prag. DNS har influerat Eva starkt i att se individen som en helhet. 
×

Varukorg